KÖKSINREDNING

Det verkliga värdet i ett kök är ofta det som döljer sig under ytan. Med ett stort utbud av detaljer och inredningar kan vi komponera köket just så som det passar dig.

Lådor &


pull-outs


SieMatic lådor och pull-outs är perfekt i både utseende och prestanda. Oavsett om det är i bottenskåp eller köksöar, stör ingen teknisk detalj estetiken. De är robusta, lätta att öppna och finns i alla bredder från 25 till 120 cm. Och bäst av allt: De ger dig största möjliga designfrihet för ditt köks detaljer.

Läs mer

För höga väggar


& bottenskåp


Det flexibla och lättanvända MultiMatic interna tillbehörssystemet är baserat på eleganta aluminiumbrickor och ramar i olika bredder och djup som är fästa på SieMatic multifunktionsspåret utan några synliga bilagor. De kan utrustas så individuellt och funktionellt med många MultiMatic-tillbehör att allt verkligen hittar sin perfekta plats.

Läs mer

Färger


Färg är ett av de viktigaste designelementen i inredning, eftersom det skapar spontant stämningar och känslor. Valet av färger avgör om ett rum uppfattas som inbjudande, elegant, generöst, coolt eller mysigt. Att uppnå en nyanserad kombination av olika material och dörrpaneler som används i ett kök och skapa önskad harmoni kräver inte bara en mycket känslig användning av färger utan också ett välbegreppet koncept. Därför utvecklades SieMatic ColorSystem. Det erbjuder en rad attraktiva matt och glansiga färger, som finns tillgängliga i alla SieMatic-programmen. De 1 900 individuella matt- och glansfärgerna i SieMatic Individual ColorSystem finns även tillgängliga för SQ-lack.

Boka konsultation

Material


Ingenstans är möbler utsatta för mer stress än i köket. Det är av den anledningen att särskilt material där material av vald kvalitet och perfekt utförande bör användas. Med SieMatic-lakan utstrålar heminredning elegans utan att erbjuda någon sårbarhet mot kökets höga spänningar. Detta beror på att de exklusiva SieMatic SQ-lackpanelerna är tillverkade i "Superior Quality" i en innovativ lackprocess som ger största möjliga flexibilitet vid planering och garanterar miljövänlig förstklassig kvalitet. Den nya SieMatic AntiPrint-finishen minskar fingeravtryck även på mattytor.

Boka Konsultation

Bänkskivor


I köksdesign spelar utsmyckets utseende och natur en viktig roll. Oavsett om det är hemtrevligt eller praktiskt, imponerande eller funktionellt, kan kökets karaktär betonas eller kontrasteras genom valet av bänkskivan och nischmaterialet. Sortimentet av högkvalitativa bänkskivor är utomordentligt hög hos SieMatic - från materialet, till tjockleken, till kantens design, har du frihet att välja. Oavsett vilket du väljer: Även det mest extravaganta materialet är till en viss grad på SieMatic att det passar även de mest kr

Läs mer
Boka möte