Personliga &
exklusiva kök.


VÅRT MÅL

Vår målsättning är att leverera kök som ska fungera över lång tid – inte bara kvalitetsmässigt, utan även estetiskt och funktionellt. Det ställer i sin tur också väldigt höga krav på oss som samarbetspartner och säljare. Med gedigen erfarenhet och stort engagemang har vi på Köksarkitekterna AB kunskapen om vad som gör ett lyckat köksprojekt: från första idé till färdigt kök. För att skapa det perfekta köket så lägger vi stor vikt vid en personlig kontakt med våra kunder. Bara då kan vi förstå vad som passar just din stil, livssituation och specifika behov. För oss är varje kök en unik utmaning där form och funktion ska samspela perfekt med dig som ska använda köket.

Våra


Köksarkitekter


Vår vision är att designa kök som förhöjer upplevelsen i hemmet – vardag som fest. Det uppnår vi genom att arbeta med kvalitetsprodukter, vara lyhörda för önskemål och behov, ha ett brinnande intresse för design och estetik, och inte minst genom expertkompetens i köksplanering. Vi håller oss också á jour med nyheter, produktutbud, materialegenskaper och inredningstrender. Vi köksarkiteker har som största intresse att skapa unika, vackra och funktionella kök med stort fokus på dig som kund. Låt oss hjälpa dig att njuta lite mer av vardagen med ett kök som är anpassat just för dig.SUSANNA JÄGERLIND

Köksarkitekt, ägare och VD


Min köksfilosofi: Jag värderar väldigt högt att skapa personligt anpassade köksmiljöer till mina kunder. Smaken är inte lika för alla – utmaningen att planera kök ligger i att hitta en design och lösning som passar perfekt för varje enskild kund med hänsyn till: familjedynamik/ boende/ stil/ matlagningsrutiner och sociala liv.


susanna@siematicstockholm.se
070 567 73 00ANNSOPHIE NYGÅRDS-KERS

Köksarkitekt


Min köksfilosofi: Köket är en av våra viktigaste mötesplatser där hela familjen samlas både till vardag och fest. Ett bra kök är för mig ett rum där familjen trivs, och där planlösningen är optimerad med hänseende arbetsytor och förvaring.


annsophie@siematicstockholm.se
076 947 27 07

Boka möte