PURE DESIGN

Ge njutning mer

utrymme i ditt liv.


I ett avskalat formspråk finns starka uttryck. I stilkollektionen SieMatic PURE integreras kökets funktioner i rummets arkitektur på ett diskret och självklart sätt.

Det eleganta linjespelet i den stilrena designen lyfter fram de verkliga värdena i köket: funktionalitet, hållbarhet och precision i hantverket - ner i minsta detalj.

URBAN DESIGN


Inspiration.


Den unika stilkollektionen SieMatic URBAN har inspirerats av stadens kontraster. Mötet mellan trafikerade gator och sprudlande kulturliv, av möjligheten att vara en del av något stort och samtidigt vara anonym, av människan som skapar ett harmoniskt liv mitt i stadens höga puls.

Estetiken tar sig uttryck i en intressant kökskomposition där arkitektoniska former möter rymd och skir grönska. Öppna hyllor får en viktig funktion i köket där dina personliga tillhörigheter, minnen och erfarenheter hamnar i fokus och får köket att leva.

CLASSIC DESIGN

Autenticitet, hantverk

& tidlös elegans.


Klassisk design kan tolkas som traditionell, lantlig eller ombonad - men även internationell, exklusiv eller modernt klassisk. Oavsett definition så finns en gemensam nämnare: klassisk design är design som aldrig går ur tiden.

Autenticitet, tidlöshet och elegans är tongivande ledord i stilkollektionen SieMatic CLASSIC. Med ett noga genomtänkt och mångsidigt sortiment ges bästa förutsättningar att komponera ett kök perfekt anpassat till just din tolkning av det klassiska köket.

  • svart kok stilrent
  • svart kok rostfritt
  • kokso stor trä rostfritt
  • SieMatic Pure Collection White Lotus - Köksö