ARS NOVA COLLECTION

Klassiska, moderna och skräddarsydda för just dina behov. Garderober i italiensk stil av Ars Nova Collection.

Centric


Hyllsystem av aluminium
Centric är det högkvalitativa aluminiumhyllesystemet för snygga designkrav. Det känsliga studsystemet erbjuder en mängd olika alternativ; Varje höjd upp till 300 cm kan individuellt realiseras - tak eller vägginstallation; du bestämmer dig enligt din levnadsituation och smak.

Läs mer

Beta Nova


Förvaringssystem för inbyggda garderober.
Beta Nova, lagringssystemet för klädkammare och andra möbellösningar, är perfekt som ett hörnsystem och fungerar med eller utan bakvägg inom dina fyra väggar. Kombinera höger sida eller highboard med hyllsystem för ett harmoniskt hem

Läs mer

Walk_in


Glas, aluminium och trä.
Walk_in är en juvel. Spännande funktioner är accentuerade med användning av aluminium, glas och trä. Genom att kombinera materialet som just passar dig, får du en "walk in closet" som uppfyller just dina individuella krav.

Läs mer

Quattro plus


Aluminium som standard.
Quattro plus använder en aluminium ram som grund. En lyx som individualiserar och organiserar omklädningsrummet, eftersom värdefullt utrymme förblir oanvänd med standardiserade massproducerade skåp.

Läs mer

Zeta


Garderoben för de prismedvetna kunderna.
Zeta är AN Collections grundläggande modell. Elegant och modert. Garderoben kan flexibelt planeras och monteras i enlighet med dina önskemål och idéer.

Läs mer
Boka möte